Naast het feit dat het mooi wordt neergezet, kan een hekwerk bovendien natuurlijk de veiligheid bevorderen. Veel hekwerkbedrijven bieden extra services, zoals een voordelige plaatsing en onderhoud.

Sierhekwerk op maat

Vaak kun je ook bij een hekwerkbedrijf terecht voor sierhekwerk op maat. Ze hebben vaak een breed assortiment en kunnen advies geven over verschillende materialen en vormen van sierhekwerk. Zo kijken ze of het hekwerk past bij de stijl van de tuin of het gebouw bijvoorbeeld. Vaak biedt het hekwerkbedrijf ook sierhekwerk aan met een stalen bovenbuis en zonder een stalen bovenbuis. Het is ook maar net wat het doel is van het sierhekwerk. Ook is het bij een hekwerkbedrijf dat sierhekwerk verkoopt, vaak mogelijk om te kiezen uit verschillende hoogtes van het sierhekwerk.

Meer hierover op www.hekwerkenwijzer.nl

Hekwerkbedrijf zorgt vaak voor onderhoud

Als je op zoek bent naar een spijlenhekwerk bij een hekwerkbedrijf die de veiligheid moet bevorderen, zorg er dan ook voor dat het hekwerkbedrijf regelmatig onderhoud komt verrichten. Dit is bij wet verplicht en zorgt er ook voor dat de veiligheid gegarandeerd kan blijven. Vaak is dit een service die hekwerkbedrijven aanbieden na het plaatsen van het hekwerk. Deze service kun je natuurlijk ook na een tijdje na de plaatsing van het hekwerk aanvragen. Zorg er in ieder geval voor dat je het niet vergeet. Als het hekwerkbedrijf het aanbiedt is het aan te raden door dit bedrijf ook het onderhoud te verrichten. Ze weten immers precies wat ze wanneer geplaatst hebben.